Search

MARIE DIAMOND IN NJENA POT

THE SECRET OF SUCCESS – SKRIVNOST USPEHA ZA MARIE DIAMOND- 16.11.2019 HALA TIVOLI

Marie Diamond- edinstvena motivatorka ter mojstrica Feng Shuija


1. Prvič prihajate v Slovenijo. Kako to da ste se odločili za Slovenijo?


Dober dan Slovenija. To je bila moja prva beseda, ki sem se jo naučila v vašem jeziku.

Za Slovenijo sem se že nekaj časa odločala. Pravi trenutek pa je bil, ko sem spoznala sedaj organizatorko Armino Džafić Tkalec, s katero sva se takoj energijsko povezali. Sloveniji želim razkriti svojo skrivnost. Želim deliti svojo zgodbo in vsem pokazati, kako si lahko vsak sam pomaga že z nekaj enostavnimi tehnikami. Zelo se veselim dogodka in verjamem, da bo uspeh.


2. Kaj vas kot Marie Diamond motivira v vašem življenju?


Zanimivo vprašanje. Mene motivira predavanje, javni nastop to kar počnem. Širim resnico med ljudmi. Želim pomagati vsem, ki so za to pripravljeni, da spoznajo in se osvobodijo okovja tumornega in monotonega življenjskega sloga. Moja glavna motivacija in posledično polnjenje energije je prav pomoč ljudem. Seveda pa tudi sama potrebujem oddih. Zato vsak prosti čas, ko je to le možno preživim s svojo družino, ki pa so moja osebna motivacija.


3. Ali vas vaša družina podpira pri vašem delu?


Moja družina je tista, ki mi nudi oporo, ko jo največ potrebujem. Žalosti me, ko družine nimajo prostora za ljubezen. Menim, da je podpora družine zelo pomembna in jo potrebujemo ne glede na to s čim se ukvarjamo. Več pozornosti je potrebno posvetiti svoji družini.

Potrebujemo veliko razumevanja ter koristnega pogovora med seboj ter pomembno je prisluhniti najprej starši otrokom in tako bodo tudi otroci nam. Seveda pa so to dolgoročni koraki o katerih bi lahko pisali na tisoče strani. Moj predlog in to vam govorim iz izkušenj je, da najdete način pozitivne komunikacije vsak v svoji družini, brez predsodkov in obsojanj. In to je šele začetek…

4. Ker veliko potujete verjetno tudi vam zmanjka energije. Na kakšen način se vi napolnite s pozitivno energijo?


Res je, ogromno potujem in zelo sem malo doma. Moja družina me tako spremlja na večini potovanj in je moja inspiracija. Jaz pa si pomagam prav s temi tehnikami o katerih bom govorila na dogodku v Ljubljani. Uporabljam znanje, ki mi je bilo dano ter vse kar sem se v zadnji letih tudi sama naučila. Uporabljam vizualne pripomočke, kot so vizualne table in kombiniram znanje iz numerologije, Feng Shuija. Veliko meditiram, kar mi pomaga pri pravilnih odločitvah v življenju ter prepuščam se energiji, da me usmerja tam kjer je to potrebno. Seveda pa samo s trdim delom in treningi ter kombinacijo vsega lahko pridemo do uspeha. Jaz vam lahko pokažem tehniko ter širim znanje, ljudje pa se morajo tudi sami zavestno odločiti, da si želijo spremembe in potem to tudi narediti. Moje znanje pa vam v tem stresnem svetu pomaga, da lažje najdete sami sebe, saj je resnica ta, da je vse v nas, moramo pa znati pravilno pogledati.


5. Kakšne tehnike nam boste predstavili 16.11.2019 v Hali Tivoli?


Vse tehnike vam bom razkrila na samem dogodku. Nekaj sem jih že omenila v prejšnjem odgovoru. Lahko pa vam povem, da sem vso to znanje ozavestila pred mnogimi leti, kot mlada dama iz Belgije, kjer se je vse začelo. Zato pridite na dogodek, kjer vam obljubim, da bomo skupaj preživeli eno zelo lepo popoldne.


6. Na katerem delu sveta ste trenutno najbolj aktivni?


Zelo sem aktivna v ZDA in sicer največ v Hollywoodu, kjer me zvezdniki kličejo na individualne posvete. Sem osebna prijateljica Rhonda Byrne, s katero sodelujeva že vrsto let. Prav tako Steven Speilberg in Mick Jager, s katerim sva si zelo blizu. Imam kar veliko prijateljev tam in se vedno zelo rada vračam v Hollywood. Na večjih dogodkih sem aktivna tudi v Mehiki, kjer imam tudi svojo organizacijsko ekipo. V zadnjih letih sem veliko tudi v Europi, bila sem tudi na seminarjih pri vaših sosedih na Hrvaškem in v Srbiji, kjer sem se vedno počutila dobrodošla. Seveda pa si tega želim tudi pri vas. Ko sem bila na prvič na kratkem obisku v Avgustu, po povabilu organizatorke Armine, sem se kar zaljubila v lepote, ki jih imate. To je bil eden najlepših izletov, ki sem jih imela. Zato že nestrpno pričakujem 16. november, da bom prvič nastopila pred slovensko publiko.

7. Ali Feng Shui tehnike ter ostale tehnike uporabljate tudi sami v svojem osebnem življenju?


Sem Feng Shui mojstrica in veliko časa sem posvetila temu nazivu. V svojem življenju tudi sama prakticiram vse tehnike, ki jih tudi učim. Drugače bi bilo nesmiselno poučevati nekaj, česar sam ne izvajaš. Iz izkušenj vam lahko zatrdim, da so moje tehnike prinesle že ogromno ljudem ter tudi podjetjem boljše rezultate v zelo kratkem času. To si želim pokazati vsem udeležencem na dogodku.


8. Zakaj ste se odločili, da se boste ukvarjali s predavanji o zakonu privlačnosti ter koliko časa ste že aktivni v tej smeri?


Na tem področju delujem že 25 let in sicer pričela sem v Belgiji. Po izobrazbi sem drugače pravnica, vendar pa me je življenje poneslo čisto drugam. Zakon privlačnosti pa mi je že od nekdaj tema, ki me je zelo privlačila in mi je zelo blizu. Meni osebno je razumevanje zakona privlačnosti pomagalo skozi celotno življenje, mislim, da mi je to razumevanje bilo dano že kot otroku. V vseh teh letih sem razvila svoj recept, ki deluje. Ne trdim, da bo enako delovalo pri vsakemu, lahko pa zatrdim, da vam z svojim znanjem lahko pomagam najti vaš recept.

9. Govorili boste tudi o hvaležnosti v vsakdanjem življenju. Kaj za vas pomeni Hvaležnost?


Seveda hvaležnost najprej do vsega je nekaj kar meni pomaga v težkih situacijah. Predvsem sem hvaležna življenju za vse preizkušnje, ki mi jih je dalo. S pomočjo hvaležnosti in razumevanja kaj sploh je hvaležnost, si lahko pomagamo v skoraj vseh situacijah. Danes je tega zelo malo, saj ni časa za hvaležnost, ker smo vsi preveč pod stresom. Se je pa v zadnjih 10 letih to zelo spremenilo in je vedno več ljudi o tem tudi ozaveščeno.


10. Kaj pričakujete 16.11.2019 na vašem dogodku v Ljubljani?


Pričakujem polno dvorano, da bom svoje znanje lahko predala vsem ljudem, ki bodo za to pripravljeni. Želim si, da bi me Slovenija sprejela in da vsi skupaj preživimo eno prekrasno soboto. Seveda pa bom sama dala vse od sebe, da se boste počutili tako kot sem se jaz pred 25 leti, ko se mi je življenje čisto spremenilo. Takrat sem spoznala svoj življenjski cilj in upam, da bom lahko tudi vam vse to prikazala.


11. Pravite, da vam je v Sloveniji prijetno. Se boste še kdaj vrnili nazaj?


Za kratek čas, ko sem bila pri vas na dvo-dnevnem izletu, je bila ljubezen na prvi pogled. Seveda bi si želela po dogodku, še priti nazaj in širiti svoje znanje med ljudmi ter spoznati vse lepote Slovenije. Verjamem, da je zelo lepa, kot so prijetni ljudje, ki sem jih dosedaj spoznala. Seveda pa se največ zahvaljujem za priložnost organizatorjema Armini in Alenu, ki sta nekako vse to omogočila. Se vidimo na dogodku v novembru, kjer bom prvič nastopila v Sloveniji in delila vse svoje skrivnosti med vas.

Pripravila: Organizatorja Armina in Alen v pogovoru z Marie Diamond


Recent Posts

See All

POGOJI IN PRAVILA NAGRADNE IGRE

1. Splošne določbe Nagradno igro organizira nositelj projekta Zavod Aruma in organizator DEM Alen Tkalec s.p.. Nagradna igra poteka na dan dogodka v Hali Tivoli, 16.11.2019 od 14.00 do 20:00. Nagradna

Kdaj, Kje, Zakaj?

Dogodek se bo odvijal 16.11.2019, v Hali Tivoli, v Ljubljani. Začel se bo ob 14h in trajal približno 5-6 ur. Pridružite se nam in doživeli boste nepozabno inspiracijsko izkušnjo. Se vidimo v Hali Tivoli, namaste!

Prodaja vstopnic
Kontakt

Eventim, Petrol tickets
Za nakup lahko prav tako dostopate s klikom tukaj! 

Organizator:        
DEM, Alen Tkalec, s.p. 
Tel.: 030 249 506

Nosilec projekta:

Zavod Aruma Ljubljana

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Marie Diamond Slovenia. Naredil Techax